Nova vest
Fudbal

Petak, 24.03.2023.

20:20

Deca bodre "orlove" na putu ka EP FOTO

Fudbalska reprezentacija Srbije počinje put ka Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, uz podršku najmlađih navijača.

Izvor: SS

Autor: SS

Deca bodre
Foto: SS/B92.net

Ove večeri na stadionu "Rajko Mitić" pred utakmicu protiv Litvanije došlo je oko desetak hiljada gledalaca, od kojih najveći broj čine deca.

Za buduće nade je Fudbalski savez Srbije organizovao dolazak, što svakako raduje, a odziv je bio prilično mali sve do samog početka.

Tada su se zapadna i istočna tribina dobrano popunile, ali naravno, nema organizovanog navijanja, već to čine sporadično uglavnom deca.

I ispred stadiona "Rajko Mitić" bilo je primetno puno dece, dok starijih, srednjevečnih navijača, a da nisu sa decom, gotovo da nije bilo.

Na to je sigurno uticao neuspeh na Svetskom prvenstvu u Kataru, možda i nezadovoljstvo promenama u rukovodstvu FSS, a vrlo izvesno i jedno i drugo u kombinaciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

3 d

Novo Sport Video Menu