Nova vest
Fudbal

Utorak, 16.06.2020.

19:32

Mihajlović šokirao sedam meseci od transplatacije: Trčim 10km i dižem tegove

Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović još jednom je govorio o svojoj bolesti.

Izvor: MS

Autor: MS

Mihajlović šokirao sedam meseci od transplatacije: Trčim 10km i dižem tegove
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Treneru Bolonje pre godinu dana dijagnostikovana mu je leukemija, ali i pored toga vodio je ekipu kad god je mogao, zbog čega je zapanjio Italiju i ceo svet.

Kasnije je obavio transplataciju koštane srži i čak se vratio treninzima.

"To je mala stvar za donora, ali možete da zamislite kako se osećate kada spasite nekome život", rekao je Mihajlović, prisečajući se svega.

"Sada se osećam dobro, mnogo sam jači nego pre. Prošlo je skoro sedam meseci od transplatacije i nadam se da je najgore iza mene. Proći će skoro godinu dana da se vratiom u normalu, iako je sve to individualno i od osobe do osobe", rekao je popularni Miha.

Legendarni jugoslovenski reprezentativac šokirao je u kakvom je fizičkom stanju.

"Ovih dana mogu da trčim kilometara, dižem tegove i postoje trenuci kada sam umoran. Zato je važno da slušate svoje telo i raditi samo ono što je ispravno. Ne pokušavajte da budete heroj", zaključio je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

2 d

Novo Sport Video Menu