Nova vest
Fudbal

Sreda, 26.12.2018.

09:40

Kosanović odlazi iz Kruševca i seda na klupu Vojvodine

Milorad Kosanović, iskusni trener koji je do sada vodio više srpskih superligaša, načelno je dogovorio saradnju sa novosadskom Vojvodinom, piše Žurnal.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Kosanović odlazi iz Kruševca i seda na klupu Vojvodine
Starsportphoto

Sadašnji trener kruševačkog Napretka još uvek nije zvanično postao šef struke srpske "Stare dame", ali bi trebalo da bude promovisan do Nove godine.

On bi se na klupu Vojvodine vratio posle 23 godine jer je prethodno do 1992. do 1995. trenirao taj klub.

Vojvodini je ove sezone u pogledu rezultata bila potrebna "šok terapija" jer je ona pod vođstvom Dragana Okuke do novembra, a onda i Radovana Krivokapića i Zorana Vasiljevića tek osma u Superligi.

Vodeća Crvena zvezda beži joj čitavih sedam kola (21 bod), a novosadski crveno-beli se sastaju upravo sa beogradskim crveno-belima polovinom februara, kada se "restartuje" domaće takmičenje.

Kosanović je na klupu Napretka seo u septembru 2017, a pre toga je kratko vodio Borac iz Čačka, Radnik iz Surdulice, pa u još dva mandata Borac, Novi Pazar, Olimpiju, Srem, nekoliko kineskih klubova. U dva navrata bio je i trener Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

4 d

Novo Sport Video Menu