Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 29.12.2014.

23:42

Vučić: Partizan hteli Nemci

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je jedino rešenje za srpski sport privatizacija, ali da on nema snage da se bori sa tim.

Izvor: B92, RTS

Autor:B92, RTS

Default images

"Priznajem poraz, mislim da je jedino rešenje za srpski sport privatizacija", rekao je Vučić za RTS.

On je naveo da ima zainteresovanih za fudbalske klubove Crvena zvezda i Partizan, a da su za Partizan bili zainteresovani vrhunski nemački klubovi.

"Nemoćan sam to da rešim, jer sam potpuno sam po tom pitanju. Niko ne sme da im kaže ništa, jer se svi plaše šta će neko da im kaže na sledećoj utakmici", rekao je Vučić.

Govoreći o Crvenoj zvezdi, premijer je rekao da je rukovodstvo kluba izašlo s predlogom da 51 odsto ostane navijačima, a da se 49 odsto proda nekome ko će da uloži 50 miliona evra.

"Na to sam se samo nasmejao. Na to bih mogao da odgovorim pitanjem koje bi bilo neučtivo i zato neću to da učinim", rekao je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

132 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Lunin želi da ostane u Realu

Golman Reala i ukrajinski reprezentativac Andrej Lunin izjavio je da bi voleo da i naredne sezone brani za madridski fudbalski klub, prenosi španski sportski list Marka.

Tanjug

13:45

1 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu