Nova vest
Fudbal

Sreda, 18.12.2013.

13:24

"Šimunić zaslužio strožu kaznu"

Predsednik FSS Tomislav Karadžić rekao je da je Josip Šimunić zaslužio i strožu kaznu od 10 mečeva suspenzije zbog korišćenja ustaškog pozdrava Za dom spremni.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

"Žalim svakog mladog čoveka, međutim ono što je Šimunić uradio je za još strože kazne, a ne samo 10 utakmica. On je momak pomračenog uma, videli ste šta je radio i u Beogradu. Takve ne treba žaliti, a znam da ova moja izjava neće biti pozitivno ocenjena u Zagrebu", rekao je Karadžić u intervjuu za SOS kanal.

Svetska fudbalska federacija u ponedeljak je suspendovala Šimunića na 10 zvaničnih utakmica, kaznila ga novčano sa 30.000 švajcarskih franaka, a zabranjen mu je i pristup stadionima tokom suspenzije.

Gostujući na SOS kanalu Karadžić je, između ostalog, rekao i da će otići sa mesta predsednika Saveza samo ukoliko se pojavi pravi kandidat za to mesto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

3 d

Novo Sport Video Menu