Nova vest
Košarka

Četvrtak, 21.09.2023.

09:21

Panter o ostanku u Partizanu: Nadam se da to više neću proživljavati

Kapiten Partizana Kevin Panter se ovog leta nalazio na raskrsnici, da li da napusti crno-bele posle sjajne sezone ili ostane.

Izvor:

Autor:

Panter o ostanku u Partizanu: Nadam se da to više neću proživljavati
Foto: ABA liga/Dragana Stjepanovic

Dugo je trajalo spekulisanje oko njegove budućnosti, medii su ga selili u gotovo svaki evroligaški klub, a istina je da niko sa sigurnošću nije znao. Pa ni sam Panter.

Na kraju je sjajni šuter odlučio da ostane veran Partizanu, ali daleko od toga da je odluka bila laka.

"Nisam spavao, bukvalno nisam spavao četiri ili pet dana zaredom. Nisam jeo, izgubio sam apetit od stresa, od telefonskih poziva. Od jutra do mraka. Hteo sam da donesem odluku koja je najbolja za mene, svi me kontaktiraju, svi mi pričaju neku svoju priču, a ja se borim da sve to isključim da budem sam sa svojim mislima, da sam donesem odluku zbog koje ću ja lično da budem zadovoljan", izjavio je Panter u intervjuu za "Mozzart Sport".

Panter je u tim trenucima bio kod roditelja, pa je postojao i problem različitih vremenskih zona tokom pregovora.

"Legnem oko 11 uveče i budim se već oko dva iza ponoći jer krenu pozivi i posle toga ne spavam. To je to, spavao sam tri sata i morao sam da budem spreman za telefonske razgovore koji mogu da mi odluče dalji tok života. Trajalo je to nedelju dana i to je toliko psihički bilo teško i stresno da ne mogu da objasnim. Nikada u karijeri pre ovoga nisam bio u sličnoj situaciji i nadam se da više takve dane neću proživljavati jer je baš bilo previše", dodao je Panter u razgovoru za pomenuti portal.

Na kraju je doneo konačnu odluku na radost mnogih u Srbiji.

"Ne mogu da kažem da sam prelomio u ’minut do 12’. Možda je tako izgledalo sa strane, ali definitivno je vreme otkucavalo što se mene tiče, jednostavno na kraju sam morao da prelomim. Osetio sam da sat otkucava... Možda je ludo što ću ovo da kažem, ali na kraju sam poslušao šta mi je srce reklo. Stvarno je tako bilo. Sećam se da sam prelomio u ponoć. Poslao sam poruku agentu, odmah je usledio njegov poziv sa pitanjem da li sam siguran, samo su mu rekao da sam siguran i to je bilo to. Tako se završilo", zaključio je Panter.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

4 d

Novo Sport Video Menu