Nova vest
Košarka

Petak, 22.09.2017.

19:19

Rendolf: Kokoškov najbolji trener, pretili mi smrću

Entoni Rendolf rekao je za "The Undefeated" da mu je igranje za Sloveniju prijalo, ali i da mu je prećeno smrću posle meča sa Letonijom.

Izvor: PT

Autor: PT

Rendolf: Kokoškov najbolji trener, pretili mi smrću
Foto: fiba.com

Rendolf koji je kao naturalizovani Amerikanac učestvovao je u pohodu "Zmajčeka" na zlato i pored Dragića i Dončića bio je jedan od najboljih igrača.

"Bilo je sjajno biti deo ovog tima. Saigrači su me dobro prihvatili. Svi pričaju engleski tako da ni tu nije bilo problema. Kokoškov je najbolji trener koji me je ikada trenirao. Naučio sam mnogo od njega", rekao je Rendolf.

Kada je reč o utakmici između Slovenije i Letonije, Rendolf je ceo meč bio u "sukobu" sa Porzingisom, a na kraju meča je sve kulminiralo kada je umalo došlo do tuče.

"Posle te utakmice, mnogi navijači su me 'prozivali'. Čak su i ljudi iz Njujorka ostavljali komentare i govorili mi da sam "Nigga". Pričali su neke gluposti, a neki su mi čak i pretili smrću ukoliko dođem u Njujork. Iskreno, nisam se obazirao na te komentare, ne želim da trošim energiju na takve stvari", rekao je Rendolf za Marka Dž. Spirsa iz "The Undefeated".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

4 d

Novo Sport Video Menu