Ponedeljak, 07.08.2017.

19:07

Kako da vam u kofer stane više stvari (VIDEO)

Letnji odmori su u toku, neki već uživaju a neki tek idu na put. I nije uvek lako spakovati sve neophodne stvari. Međutim, postoje pravila koja olakšavaju ovaj nimalo lak zadatak.

Izvor: B92

Kako da vam u kofer stane više stvari (VIDEO)
Foto: Thinkstock

Uvek nam fali mesta i zato je važno prvo odvojiti samo odeću koja nam je zaista potrebna. Da bi stalo što više, jedan od načina je da svaki komad garderobe jednostavno urolate.

Drugi način pakovanja je slaganje odeće u obliku krsta. Cilj je da se garderoba poravna prilikom ređanja. U sredinu možete staviti donji veš, kupaći i čarape. I tada sledi preklapanje krajeva u smeru obrnutom od kazaljke na satu. Na ovakav način garderoba se manje gužva i lakše vadi iz kofera.

Ako planirate da pakujete stvari u ručni prtljag za avion i tu postoje pravila. Najvažnije je da odmerite zapreminu kozmetike. Količina i veličina jedne ambalaže ne sme biti veća od 100 ml. Ukupna zapremina po koferu iznosi 1 litar i to je pravilo na svakom aerodromu.

Za koji god način pakovanja da se odlučite spremni ste za letovanje bez glavobolje, uzbuđenja i nervoze....i srećan vam put!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: