Četvrtak, 28.09.2023.

14:33

Da li već planirate putovanje za Novu godinu? ANKETA

Bez obzira na to gde se nalazite u svetu i bez obzira na to što do Nove godine ima još tri meseca, Nova godina je i dalje jedan od najvažnijih razloga za slavlje na planeti. Milijarde ljudi planiraju putovanja u različite gradove i na događaje svake godine 31. decembra, a neki i koji dan pre, kako bi proslavili sa prijateljima i dragim ljudima dolazak Nove godine.

Izvor: B92

Da li već planirate putovanje za Novu godinu? ANKETA
Foto: Botond Horvath/Shutterstock

Novogodišnja putovanja su nam bukvalno "iza ćoška" i biće sve aktuelnija pa se sigurno pitate kako da napravite plan i ispunite svoje novogodišnje želje u vezi sdočekom na nekoj lepoj destinaciji u svetu.

Za neke je možda prerano, a za neke je baš sada pravi trenutak da krenu u potragu za idealnom destinacijom koja će upotpuniti novogodišnju noć.

Za početak, ne bi bilo loše da istražite destinacije. Pojedine turističke agencije su već počele da predstavljaju svoje ponude.

Nakon što istražite ponuđene destinacije, razmislite o budžetu. Tačnije, odredite ga. Jasno odredite koliko novca ste spremni da izdvojite za putovanje. Budžet će uticati na izbor destinacije, tip smeštaja, kao i na trajanje putovanja.

Onog trenutka kada ste izabrali destinaciju i odredili budžet, vreme je da krenete u traženje smeštaja koji će zadovoljiti vaše zamisli.

Nakon toga, možete slobodno da se opustite i nestrpljivo iščekujete dan polaska.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

"Srbija je suštinski postala članica EU"

Srbija je, potpisivanjem Memoranduma o strateškom partnerstvu sa EU o održivim sirovinama, lancima proizvodnje baterija i električnim vozilima - suštinski postala članica EU, poručio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

13:03

21.7.2024.

1 d

Podeli: