Kultura

Nedelja, 17.07.2022.

08:34

Dino Merlin održao koncert, a umesto pevačevo, svi skandirali Đokovićevo ime: "Nole, Nole" VIDEO

Najbolji srpski teniser Novak Đoković dobio je gromoglasne ovacije na koncertu Dina Merlina koji je u subotu veče održan u Tivtu!

Izvor: Telegraf

Dino Merlin održao koncert, a umesto pevačevo, svi skandirali Đokovićevo ime:
Foto: Profimedia, Antonio Ahel/ATAImages

Đoković, naime, odmara u Crnoj Gori i slobodno vreme je iskoristio kako bi otišao na Merlinov koncert, a tamo ga je vrlo brzo primećen. Otuda i ne čudi što se na video bimu, nedugo zatim, pojavio njegov lik. Merlin je, kako javljaju mediji sa lica mesta, tom prilikom ispričao jednu anegdotu vezanu za Novaka i finale Vimbldona, a publika je potom počela da skandira njegovo ime. Đoković je posle Vimbldona boravio tri dana u Visokom i tamo je otvorio teren, te se družio sa navijačima, a onda se uputio u Kotor. Tamo je ponovo imao susret sa poznatim učiteljem kapoeire, Brazilcem Marselom Santosom, koji je već odradio jedan trening sa Đokovićem kada je u pitanju ova tradicionalna borilačka veština. Prvo su odradili trening tako što su se popeli na čuvenim stepenicama do vrha, što iziskuje veliku kondiciju i ozbiljan napor, ali Novaku i ekipi koja je bila sa njim, to očigledno nije predstavljalo nikakav problem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: