Kultura

Utorak, 10.10.2023.

19:40

U poslednjoj sezoni serije "Kruna" pojavljuje se duh princeze Dajane

U šestoj i poslednjoj sezoni serije "Kruna", princeza Dajana će se pojaviti kao duh svom bivšem mužu Čarlsu i kraljici Elizabeti II. Pokojna princeza, koju igra Elizabet Debicki, emotivno se miri sa ožalošćenim Čarlsom, koga igra Dominik Vest, dok jeca nad njenim telom u pariskoj bolničkoj mrtvačnici.

Izvor: index.hr

U poslednjoj sezoni serije
Foto: Profimedia

"Hvala ti na načinu na koji si se ponašao u bolnici. Tako sirov, slomljen – i zgodan. To ću zapamtiti. Znaš da sam te mnogo volela. Duboko i bolno. Gotovo je. Svima će biti lakše kada sam ja otišla", kaže Dajanin duh depresivnom Čarlsu u seriji.

Serija će se emitovati u dva dela. Prvi deo biće prikazan 16. novembra i fokusiraće se na odnos između princeze Dajane (koju glumi Elizabet Debicki) i Dodija Fajeda (koje glumi Kalid Abdala) pre saobraćajne nesreće u Parizu 1997. godine u kojoj je ubijena voljena princeza. Netfliks je ranije naglasio da nesreća neće biti prikazana.

Drugi deo serije stiže na Netfliks 14. decembra, a pratiće princa Vilijama (Ed Mekvi) kako se vraća na Iton koledž posle majčine smrti, zatim i zlatni jubilej kraljice Elizabete Druge, brak između kralja Čarlsa III (Dominik Vest) i kraljice Kamile (Olivija Vilijams) i rane faze Vilijamove veze sa Kejt Midlton (Meg Belami).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: