Četvrtak, 21.09.2023.

07:46

Mediji: Hoće da ruše Vučića dok se bori za Srbiju

Dok se predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi u Njujorku, gde se bori za KiM i opstanak srpskog naroda, opozicija pravi planove kako da ga smene, piše "Alo".

Izvor: Alo.rs

Mediji: Hoće da ruše Vučića dok se bori za Srbiju
Foto: Profimedia

Kako navodi ovaj medij, dok je Vučić u Americi, gde učestvuje na 78. zasedanju Generalne skupštine UN, opozicija danas potpisuje sporazum o saradnji i rušenju Aleksandra Vučića.

U tome, kako navode mediji opozicije, a prenosi "Alo", učestvuju opozicione stranke koje učestvuju u organizaciji protesta "Srbija protiv nasilja".

Naglasili su da su deo opozicije i Priština u sinhronizaciji u nameri da sruše predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

"To je zapravo dogovor o saradnji i daljim koracima za obaranje režima Aleksandra Vučića. Odnosi se na sve kolone na izlaze na izbore", navode mediji opozicije.

"Alo" navodi da je njihov plan da se sporazum pod nazivom "Dogovor za pobedu" potpiše danas oko 10.30, kada će biti održana i konferencija za novinare.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

"Srbija je suštinski postala članica EU"

Srbija je, potpisivanjem Memoranduma o strateškom partnerstvu sa EU o održivim sirovinama, lancima proizvodnje baterija i električnim vozilima - suštinski postala članica EU, poručio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

13:03

21.7.2024.

1 d

Podeli: