Nedelja, 07.05.2023.

08:10

Mitropolit Joanikije se upisao u knjigu žalosti; Nikšićani pale sveće za stradale; Srbija tuguje

U Srbiji je danas treći dan žalosti zbog tragedije u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar u Beogradu i masovnog ubistva u selima u okolini Smedereva i Mladenovca.

Izvor: B92

Mitropolit Joanikije se upisao u knjigu žalosti; Nikšićani pale sveće za stradale; Srbija tuguje
FOTO TANJUG/MILOŠ MILIVOJEVIÆ/bs

Zastave Srbije na institucijama spuštene su na pola koplja, a sve aktivnosti počinju odavanjem pošte nastradalima minutom ćutanja.

U dva tragična događaja u Srbiji poginulo je 17 osoba, od kojih najviše dece.

Sve o tragedijama koje su zadesile Srbiju možete pratiti na našem LIVE BLOGU ili na stranicama MASAKR U ŠKOLI i MLADENOVAC.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Izbija novi rat? "To je jedino rešenje"

Dok je celi svet i dalje fokusiran na dešavanja u Ukrajini, ali i na područje Gaze, tenzije na severu Afrike, zbog teritorije Zapadne Sahare, i dalje su prisutne, a pripadnici pokreta za nezavisnost ističu kako je rat jedino rešenje.

11:06

23.7.2024.

1 d

Svet

Mađarska uzvraća udarac Evropskoj uniji

Mađarska će blokirati fondove Evropske unije za zemlje članice koje su poslale municiju u Ukrajinu dok Kijev ne dozvoli da nafta ruske kompanije Lukoil prođe kroz naftovod na njenoj teritoriji, saopštio je u utorak mađarski ministar spoljnih poslova.

21:43

23.7.2024.

1 d

Aktuelno

Uhapšen je

Južnokorejsko tužilaštvo saopštilo je da je uhapšen osnivač tehnološkog giganta Kakao.

13:20

23.7.2024.

1 d

Podeli: