Četvrtak, 23.03.2023.

10:02

Šojgu, kad će kraj? VIDEO

Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu je u razgovoru za medijsku kuću TV Zvezda ruskog Ministarstva obrane bio upitan kako će se rat u Ukrajini završiti.

Izvor: index.hr

Šojgu, kad će kraj? VIDEO
EPA/ALEXANDER ZEMLIANICHENKO / POOL

On je na to pitanje odgovorio kratko: "Svaki rat se završava mirom".

Međutim, kada ga je novinar pitao koliko brzo se može očekivati mir u Ukrajini, Šojgu nije odgovorio na pitanje već je samo otišao iz prostorije.

Iako je TV Zvezda prvobitno pustila snimak ministra odbrane kako odlazi, on je u kasnijem saopštenju "izrezan", preneo je hrvatski portal Index, koji podseća da zapadni analitičari smatraju da ruski predsednik Vladimir Putin verovatno planira da odugovlači rat što je duže moguće u nadi da će podrška Zapada Ukrajini oslabiti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

"Srbija je suštinski postala članica EU"

Srbija je, potpisivanjem Memoranduma o strateškom partnerstvu sa EU o održivim sirovinama, lancima proizvodnje baterija i električnim vozilima - suštinski postala članica EU, poručio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

13:03

21.7.2024.

1 d

Podeli: