Nedelja, 19.03.2023.

23:03

Prvo oglašavanje Milatovića: Poslaću Mila u političku penziju

Kandidat Pokreta Evropa sad Jakov Milatović, koji je prošao u drugi krug predsedničkih izbora u Crnoj Gori, poručio je večeras da će pobediti Mila Đukanovića.

Izvor: Vijesti

Prvo oglašavanje Milatovića: Poslaću Mila u političku penziju
Tanjug/AP Photo/Risto Bozovic

"Ovo je pobeda svih onih koji su baklju slobode nosili 30 godina, onih koji su bili diskriminisani, čija su deca išla trbuhom za kruhom, koji su bili siromašni. Ovo je pobeda jednakije i pravednije Crne Gore“, kazao je on.

Zahvalio je svim partijama i listama koje su ga podržali i naglasio da je ovo "pobeda cele Crne Gore, pobeda koje su generacije i generacije čekale“.

Prema njegovim rečima, 2. aprila će poslati Đukanovića u političku penziju.

Milatović je zahvalio i medijima, intelektualcima i građanskim aktivistima koji su željeli bolju i pravedniju Crnu Goru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Podignuti F-16: Zelenski je spasen?

Generalni sekretar SAD Entoni Blinken izjavio je danas da je slanje odbrambenih sistema Ukrajini, poput sistema ''Patriot'' i drugih, ključno za odbranu infrastrukture i ukrajinskog naroda, kao i snaga.

16:13

10.7.2024.

1 d

Svet

Diže se uzbuna, preti nam potpuni kolaps?

Planeta Zemlja je u poslednjih 13 meseci rušila temperaturne rekorde, a svaki mesec beleži temperature za 1,5 stepeni Celzijusa više od predindustrijskog proseka, rezultat je nove naučne studije o globalnom zagrevanju.

8:40

11.7.2024.

1 d

Kosovo

Zapaljena zastava Srbije

Kosovska policija saopštila je danas da je zapaljena zastava Srbije u blizini jednog restorana u severnoj Mitrovici.

11:54

11.7.2024.

1 d

Podeli: