Utorak, 07.02.2023.

18:46

Vučić o socijalistima: "Lično, nemam puno poverenja"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da smatra da u politici ne sme da bude foliranja.

Izvor: B92

Vučić o socijalistima:
Foto: Tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic

O ćutanju SPS Vučić je rekao da svi na političkoj sceni vole da glume žrtve.

"Na dnevnim nivou ima 180 tekstova objavljenih protiv mene u mejnstrim medijima. A recite mi koliko ima negativnih tekstova o toj političkoj partiji. Ja na kraju diktator? I tako sam diktator od Tadića, Koštunice, Miloševića i ostalih, koji nikada nisu bili na Skupštinskim rasppravama", rekao je Vučić.

"Pustićemo da tuku po Vučiću a mi ćemo da dižemo svoje rejtinge. Ponosan sam na ljude iz SNS koji su bili jedinstveniji nego ikada. Govorim o svim članovima poslaničke grupe. To sam mogao da vidim i danas, naravno uz svu zabrinutost u rukovodstvu SNS. Žao mi je što nisam to video kod ostalih. Što se naše reakcije tiče, o tome sam pričao i sa Dačićem. Ne mislim da je važno ko je koga zvao, niti da pravimo španske serije. Ništa se neće dogoditi preko noći, a ono što se dogodilo je značajno narušilo naše odnose", rekao je Vučić.

"Oni očigledno nisu imali poverenja u nas, lično ni ja nemam puno poverenja. Mi poštujemo tu partiju, ali sada znamo da u teškim vremenima možemo da se oslonimo samo na sebe", naveo je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Podignuti F-16: Zelenski je spasen?

Generalni sekretar SAD Entoni Blinken izjavio je danas da je slanje odbrambenih sistema Ukrajini, poput sistema ''Patriot'' i drugih, ključno za odbranu infrastrukture i ukrajinskog naroda, kao i snaga.

16:13

10.7.2024.

1 d

Svet

Diže se uzbuna, preti nam potpuni kolaps?

Planeta Zemlja je u poslednjih 13 meseci rušila temperaturne rekorde, a svaki mesec beleži temperature za 1,5 stepeni Celzijusa više od predindustrijskog proseka, rezultat je nove naučne studije o globalnom zagrevanju.

8:40

11.7.2024.

1 d

Kosovo

Zapaljena zastava Srbije

Kosovska policija saopštila je danas da je zapaljena zastava Srbije u blizini jednog restorana u severnoj Mitrovici.

11:54

11.7.2024.

1 d

Podeli: