Ponedeljak, 09.05.2022.

12:30

Poruka NATO-u: "Uništićemo vas za pola sata"

Šef "Roskosmosa" Dmitrij Rogozin je saopštio da će Rusija uništiti zemlje NATO u nuklearnom ratu za pola sata, ali je pozvao da se to ne dozvoli.

Izvor: vostok.rs

Poruka NATO-u:
EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

"U nuklearnom ratu zemlje NATO-a ćemo uništiti za pola sata. Ali to ne smemo dozvoliti, jer će posledice razmene nuklearnih udara uticati na stanje naše Zemlje. Stoga ćemo ovog ekonomski i vojno moćnijeg neprijatelja morati da pobedimo konvencionalnim vojnim sredstvima", naveo je Rogozin.

"Takva pobeda je moguća uz punu solidarnost cele zemlje sa vojskom, uz mobilizaciju državne privrede, uz prevođenje vojno-industrijskog kompleksa i povezanih industrijskih sektora Rusije na vojnu osnovu. I to se mora uraditi odmah i brzo. NATO vodi rat protiv nas. Nije to objavio, ali to ništa ne menja. Sada je to svima očigledno.

Ukrajinski ekstremističčki bataljoni i Oružane snage Ukrajine su potrošni materijal, topovsko meso za NATO, oni su samo operateri, obučeni od instruktora NATO-a koji pritiskaju poluge i dugmad NATO naoružanja", dodao je Rogozin, prenosi portal Vostok.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zatreslo se jako: Zemljotres jačine 7,4 stepena

Zemljotres jačine 7,4 stepena po Rihterovoj skali pogodio je u četvrtak uveče sever Čilea, u blizini granice sa Argentinom, a za sada nema izveštaja o povređenima ili većoj šteti, objavio je Američki geološki zavod.

7:18

19.7.2024.

1 d

Podeli: