Utorak, 27.02.2018.

14:16

POKS: Besplatan internet na javnim mestima

POKS saopštio da će jedna od prvih inicijativa koju će pokrenuti u gradskom parlamentu posle izbora biti uvođenje besplatnog Interneta na javnim prostorima.

Izvor: Tanjug

POKS: Besplatan internet na javnim mestima

"Ukoliko nam građani pruže priliku, Beograd će dobiti bežični Internet u opštinama, školama, bolnicama, gradskim trgovima, parkovima i drugim javnim prostorima i ustanovama" rekao je kandidata za odbornika na listi Pokreta obnove Kraljevine Srbije, Stefan Radivojević.

Dodao je i da ta inicijativa podrazumeva i praktičnu realizaciju i da je besplatan bežični Internet neophodnost, kako zbog sugrađana, tako i zbog povećanog broja turista koji posećuju naš grad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Izbija novi rat? "To je jedino rešenje"

Dok je celi svet i dalje fokusiran na dešavanja u Ukrajini, ali i na područje Gaze, tenzije na severu Afrike, zbog teritorije Zapadne Sahare, i dalje su prisutne, a pripadnici pokreta za nezavisnost ističu kako je rat jedino rešenje.

11:06

23.7.2024.

1 d

Svet

Mađarska uzvraća udarac Evropskoj uniji

Mađarska će blokirati fondove Evropske unije za zemlje članice koje su poslale municiju u Ukrajinu dok Kijev ne dozvoli da nafta ruske kompanije Lukoil prođe kroz naftovod na njenoj teritoriji, saopštio je u utorak mađarski ministar spoljnih poslova.

21:43

23.7.2024.

1 d

Aktuelno

Uhapšen je

Južnokorejsko tužilaštvo saopštilo je da je uhapšen osnivač tehnološkog giganta Kakao.

13:20

23.7.2024.

1 d

Podeli: