Subota, 30.01.2016.

10:53

"Medijska slika pod kontrolom jednog čoveka"

Medijska slika Srbije je pod kontrolom jednog čoveka i njegove vlasti, ocenjeno je u Gornjem Milanovcu na tribini "Novinari pred narodom".

Izvor: Beta

Default images
Foto: Thinkstock

Bivši šef Deska u “Novostima” Srđan Škoro istakao je da je u informisanju sve pod kontrolom, uz stalno prisutnu cenzuru, pri čemu najveće pravo na sve informacije ima premijer.

"Stalno ponavlja da neće ići u kampanju za predstojeće izbore, a u medijima ne izlazi iz kampanje, objašnjavajući da se ubi od rada, iako je istina da nikada nigde nije radio", rekao je Škoro.

Kolumnista lista “Danas” Dragoljub Draža Petrović ocenio je da se ni posle predstojećih izbora medijska slika u Srbiji neće promeniti i da će Aleksandar Vučić biti "još više zacementiran na vlasti, jer nema opoziciju".

"Obećao da će smeniti (ministra odbrane Bratislava) Gašića, ali tek je prošlo dva meseca, i ima vremena, a pozivam narod da glasa za Vučića jer je njegova vlast inspirativna i ako on ode o kome će da se piše", zapitao je Petrović.

Novinar lista “Nedeljnik” Mihailo Medenica ocenio je da Srpska napredna stranka svaku kritiku doživljava kao zlu nameru, i ko misli drugačije, ocenjuje se kao nenormalan ili je visoki funkcioner Demokratske stranke.

Tribinu u Gornjem Milanovcu organizovali su Udruženje novinara Srbije i portal "GMpress", uz prisustvo velikog broj građana, posebno mladih, koji su postavljali brojna pitanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

121 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: