Sreda, 09.12.2015.

15:49

SNS: Ograđujemo se od izjava iz kruševačkog SNS

SNS je saopštila da tvrdnje iz kruševačkog odbora te stranke da je "novinarka B92 bila instruistana da provocira ministra Gašića" nisu stav te stranke.

Izvor: B92

Default images
Foto: B92

U saopštenju SNS se navodi da se stranka ograđuje od izjava Ivana Manojlovića, člana saveta za informisanje SNS iz Kruševca, o novinarki B92 Zlatiji Labović i o B92.

"SNS smatra da se potpredsednik SNS Bratislav Gašić na nedoličan i nepristojan način obratio novinarki Labović i pozdravlja to što se javno i više puta iskreno izvinio", navodi se.

Manojlović je na redovnoj konferenciji za novinare kruševačkih naprednjaka izneo tvrdnje da je Gašić smenjen "fabrikovanim lažima i podmetnutom aferom" i da je u pitanju destabilizacija države.

Između ostalog je rekao i da Gašiću prijateljski odnos sa novinarima daje za pravo da se "malo našali", a upitao je i kako bi se drugi osećali da je novinarka "bila u tom položaju dok gledaju pravo u kamere na otvorenom".

Transkript te konferencije povučen je sa sajta kruševačkih naprednjaka, iako je neko vreme bio objavljen. Takođe, B92 još nije došao do video-snimka konferencije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: