Sreda, 19.08.2015.

17:58

Pajtić: SNS će se veoma iznenaditi na izborima

Lider DS i predsednik vojvođanske vlade Bojan Pajtić ocenio je da vanredni izbori predstavljaju pokušaj vladajuće stranke da izbegne da "podnese račun".

Izvor: Tanjug

Default images
Foto: Beta

Osim toga, Pajtiće je istakao da veruje da će se Srpska napredna stranka "veoma iznenaditi na tim izborima".

Pajtić je, komentarišući izjavu premijera Aleksandra Vučića da razmišlja o vanrednim parlamentarnim izborima, rekao da je to jedna od retkih dobrih odluka republičke vlade:

"Mislimo da je jako važno da republička vlada podnese ostavku", rekao je Pajtić, kako prenosi RTV i dodao da aktuelna vlada nije uspešna.

On je takođe ocenio da vladajuća koalicija potcenjuje raspoloženje građana i veoma loše ocene koje joj, kako navodi, daju ne samo građani, nego i strane institucije i organizacije, poput Svetskog ekonomskog foruma.

"Veoma će se iznenaditi na tim vanrednim izborima", rekao je Pajtić.

On je ocenio da vanredni izbori služe da se na neki način izbegne podnošenje računa.

Demokrate će, međutim, insistirati na podnošenju računa, kaže Pajtić i navodi da misli na ono što se dešava sa DIPOS-om, obećanjima o dolasku stranih investitora kao što su Mercedes i Boing, smanjenje plata i penzija, te povećanje cene struje.

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je ranije u toku dana da razmišlja o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora u Srbiji, ali da konačna odluka nije doneta.

"Vidim da su se gospoda (lider DS Bojan) Pajtić i (lider SDA Sulerjman) Ugljanin veoma obradovali izborima, moguće je da im ta želja bude uslišena", rekao je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Diže se uzbuna, preti nam potpuni kolaps?

Planeta Zemlja je u poslednjih 13 meseci rušila temperaturne rekorde, a svaki mesec beleži temperature za 1,5 stepeni Celzijusa više od predindustrijskog proseka, rezultat je nove naučne studije o globalnom zagrevanju.

8:40

11.7.2024.

1 d

Kosovo

Zapaljena zastava Srbije

Kosovska policija saopštila je danas da je zapaljena zastava Srbije u blizini jednog restorana u severnoj Mitrovici.

11:54

11.7.2024.

1 d

Podeli: