Petak, 14.08.2015.

21:45

Pritvor osumnjičenom za grafite "Smrt Pajtiću"

Srpski ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je određen pritvor osumnjičenom I.G. za pisanje grafita "Smrt Pajtiću" u Novom Sadu.

Izvor: Tanjug

Default images
Foto: 021.rs

Stefanović je za RTS istakao da postoje neposredni dokazi o njegovoj krivici, da je veštačenje završeno kao i da policija ima njegove razgovore sa štamparijom u kojoj je naručio da se izrade šabloni sa natpisom "Smrt Pajtiću".

Prema rečima ministra, osumnjičenom je ponuđeno da odgovara na pitanja na poligrafu, ali je njegov advokat to odbio.

U novčaniku osumnjičenog pronajdena je i manja količina droge, dodao je ministar i naveo da će i za to biti posebno terećen.

Na vanrednoj konferenciji za novinara ministar je ranije danas izjavio da je reč o osobi I.G. (37) koja je zaposlena u preduzeću "Vojvodina vode", i koja je, po sopstvenom priznanju, član Demokratske stranke od 1997. godine. .

Delo za koje se sumnjiči je kvalifikovano kao krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Izbija novi rat? "To je jedino rešenje"

Dok je celi svet i dalje fokusiran na dešavanja u Ukrajini, ali i na područje Gaze, tenzije na severu Afrike, zbog teritorije Zapadne Sahare, i dalje su prisutne, a pripadnici pokreta za nezavisnost ističu kako je rat jedino rešenje.

11:06

23.7.2024.

1 d

Podeli: