Subota, 25.10.2014.

18:36

Bacili mladića kroz zatvoren prozor

Posle svađe više nepoznatih lica kroz zatvoren prozor stana u Durmitorskoj ulici 19 izbačen je Milan Vasiljević, koji je tom prilikom povređen, saznaje "Blic".

Izvor: Blic

Default images

Kako "Blic" nezvanično saznaje Vasiljević se trenutno nalazi u operacionoj sali Urgentnog centra.

Incident se desio danas oko 15 časova.

"Nesreća se dogodila u zgradi pored Jugoslovenskog rečnog brodarstva, kada je mladić star oko 20 godina, "pao" sa visine od 10 metara. Prilikom pada zadobio je tešku povredu glave, bio je dezorjentisan i mrmljao je" rekla je za "Blic" Nada Macura portparolka Hitne pomoći i dodala da je mladić prevezen u Urgentni centar gde se nalazi na Odeljenju reanimacije.

Povređeni je prebačen u operacionu salu.

Policija i dalje vrši uviđaj na licu mesta. U hodniku ispred stana broj 2 na prvom spratu, u kom se najverovatnije odigrao incident, trenutno se nalaze brojni stanari, koji odgovaraju na pitanja pripadnika MUP-a. Niko od stanara nije hteo da komentariše incident.

S obzirom da ispred ulaza u zgradu, iz Durmitorske ulice, nema tragova srče ni krvi, pretpostavlja se da je mladić pao u unutrašnje dvorište zgrade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: