Ponedeljak, 25.08.2014.

13:34

"Kipar podržava put Srbije ka EU"

Ambasadorka Kipra Nafsika Krusti posetila je Čačak i istakla da Kipar podržava težnju Srbije da uskoro postane članica Evropske Unije.

Izvor: Tanjug

Default images

Ona je podsetila da je Kipar jedna od pet država koja ne podržava nezavisnost KIM i kako je istakla, taj stav neće biti promenjen.

"Verujemo da će Srbija postati članica EU, podržavamo i divimo se istrajnosti Vlade i premijera Aleksanda Vučića na tom putu", navela je Krusti.

Ambasadorka je razgovarala sa gradonačelnikom Čačka, Vojislavom Ilićem i gradskim rukovodstvom o investiranju njene zemlje na ovom području.

Ilić je gošću upoznao sa privrednim i turističkim potencijalima ovog područja, ali i kulturnim nasleđem ovog kraja.

"Dogovorili smo sastanak u ambasadi na kojem ćemo preciznije rezgovarati o privrednoj saradnji našeg grada sa ovom zemljom, posebno kada je turizam u pitanju, a sve u cilju otvaranja novih radnih mesta", rekao je Ilić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Izbija novi rat? "To je jedino rešenje"

Dok je celi svet i dalje fokusiran na dešavanja u Ukrajini, ali i na područje Gaze, tenzije na severu Afrike, zbog teritorije Zapadne Sahare, i dalje su prisutne, a pripadnici pokreta za nezavisnost ističu kako je rat jedino rešenje.

11:06

23.7.2024.

1 d

Svet

Mađarska uzvraća udarac Evropskoj uniji

Mađarska će blokirati fondove Evropske unije za zemlje članice koje su poslale municiju u Ukrajinu dok Kijev ne dozvoli da nafta ruske kompanije Lukoil prođe kroz naftovod na njenoj teritoriji, saopštio je u utorak mađarski ministar spoljnih poslova.

21:43

23.7.2024.

1 d

Aktuelno

Uhapšen je

Južnokorejsko tužilaštvo saopštilo je da je uhapšen osnivač tehnološkog giganta Kakao.

13:20

23.7.2024.

1 d

Podeli: