Subota, 23.08.2014.

14:36

Vrebalov: Ne prelazim u SDPS

Funkcioner DS Milivoj Vrebalov demantovao navode pojedinih medija da vodi pregovore sa SDPS Rasima Ljajića o prelasku u tu stranku.

Izvor: Beta

Default images

Potpredsednik Skupštine Vojvodine je na konferenciji za novinare u Pokrajinskom odboru DS-a, na kojoj su predstavljeni principi te stranke koji se tiču Vojvodine, rekao da samo njegovo prisustvo dovoljno govori o takvim medijskim spekulacijama.

"Ne odlazim iz DS-a. Čim sam ovde - znači da ne odlazim", poručio je Vrebalov.

Dodao je da je kao potpredsednik pokrajinskog parlamenta u poslednje vreme vodio dijalog sa predstavnicima svih poslaničkih grupa u Skupštini Vojvodine.

"Očigledno je neko u tom dijalogu video samo dijalog sa SDPS-om", kazao je Vrebalov.

Predsednik Pokrajinskog odbora DS-a Miroslav Vasin rekao je da su pokrajinski poslanici te stranke neprestano izloženi ucenama i pritiscima različite vrste, ali je dodao da je poslanička grupa DS-a i pored toga stabilna.

"Srpska napredna stranka i njeni saveznici neprekidno uznemiravaju i nas i javnost različitim glasinama", kazao je Vasin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Izbija novi rat? "To je jedino rešenje"

Dok je celi svet i dalje fokusiran na dešavanja u Ukrajini, ali i na područje Gaze, tenzije na severu Afrike, zbog teritorije Zapadne Sahare, i dalje su prisutne, a pripadnici pokreta za nezavisnost ističu kako je rat jedino rešenje.

11:06

23.7.2024.

1 d

Svet

Mađarska uzvraća udarac Evropskoj uniji

Mađarska će blokirati fondove Evropske unije za zemlje članice koje su poslale municiju u Ukrajinu dok Kijev ne dozvoli da nafta ruske kompanije Lukoil prođe kroz naftovod na njenoj teritoriji, saopštio je u utorak mađarski ministar spoljnih poslova.

21:43

23.7.2024.

1 d

Aktuelno

Uhapšen je

Južnokorejsko tužilaštvo saopštilo je da je uhapšen osnivač tehnološkog giganta Kakao.

13:20

23.7.2024.

1 d

Podeli: