Četvrtak, 07.08.2014.

16:26

Suđenje zbog vređanja novinarke

Pred Osnovnim sudom u Valjevu nastavljeno suđenje bivšem gradskom funkcioneru Dragoljubu Krstić po privatnoj tužbi novinarke Darije Ranković, zbog uvrede.

Izvor: Beta

Default images

Darija Ranković nije prihvatila ponudu Krstićeve odbrane za skraćenje postupka izostavljanjem saslušanja svedoka, kako bi se smanjili troškovi jer postoji pravosnažna osudjujuća presuda u prethodnom krivičnom postupku.

Tako je sudija Slobodan Antić zakazao novo ročište za 12. septembar na koje će biti pozvani predložni svedoci.

Krstić se, kao zamenik gradonačelnika, na sednici Gradske skupštine krajem 2012, tadašnjoj urednici Radio Patka obratio rečima: "Marš napolje, ološu jedan!".

On se potom javno izvinio, ali Darija Ranković to nije prihvatila.

Krstić je potom podneo ostavku na mesto zamenika gradonačelnika, ali je tri meseca docnije bio postavljen za pomoćnika gradonačelnika, te je i na to mesto nedavno podneo ostavku.

U krivičnom postupku po tužbi Ranković, pravosnažno je osudjen na novčanu kaznu i sudske troškove, što mu je naplaćeno stavljanjem sudske zabrane na primanja u Gradskoj upravi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: