Sreda, 09.07.2014.

21:08

FR: Ministri mogu da letuju samo...

Članovi francuske vlade dobili su direktivu da mogu da letuju samo u mestima koja su od Pariza udaljena najvše dva i po sata vožnje, izjavio je portparol vlade.

Izvor: Tanjug

Default images

"Postoji ograničenje od dva i po sata vožnje od Pariza", objasnio je Le Fol koji je ujedno i ministar poljoprivrede.

Obraćajući se novinarima po završetku sednice vlade, on je rekao da je ta odluka doneta zbog potrebe "održavanja redovnih kontakata".

"Mislim da je tako od samog početka. Ne vidim da se tu nešto promenilo", istako je Le Fol, prenosi AFP.

"Odmor je izuzetno kratak, zato ga treba iskoristiti što je bolje moguće kako bismo u povratku sa još više energije nastavili da primenjujemo vladinu politiku", objasnio je on.

Upitan da li su ministri dobili zabranu da posećuju letnje festivale zbog protesta slobodnih umetnika koji se na njima organizuju, Le Fol je odgovorio da je ta informacija pogrešna.

"Nisam veliki stručnjak za festivale, ali planiram da provedem odmor u mestu gde se održava jedan festival", kazao je on, ne želeći da otkrije koje je mesto u pitanju da ne bi, kako je rekao, "bio dočekan i pre nego što u njega stignem".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: