Ponedeljak, 04.02.2002.

19:00

USVOJEN OMNIBUS-ZAKON O VRACANJU DELA NADLEZNOSTI VOJVODINI

Izvor: B92

Default images
Skupstina Srbije usvojila je u ponedeljak Zakon o vracanju dela nadleznosti Vojvodini, ciji je predlagac bila vojvodjanska skupstina. Za zakon je glasalo 118 poslanika, protiv su bila 72, uzdrzana 42 poslanika, a jedan nije glasao. Protiv su bili poslanici Socijalisticke partije Srbije, Srpske radikalne stranke i Stranke srpskog jedinstva. Poslanici Demokratske stranke Srbije bili su uzdrzani. Predsednik Skupstine Srbije Natasa Micic je, nakon usvajanja zakona, prekinula sednicu, koja ce biti nastavljena u utorak. Na dnevnom redu bice rasprava o Predlogu zakona o lokalnoj samoupravi koji je podnela Vlada Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Izbija novi rat? "To je jedino rešenje"

Dok je celi svet i dalje fokusiran na dešavanja u Ukrajini, ali i na područje Gaze, tenzije na severu Afrike, zbog teritorije Zapadne Sahare, i dalje su prisutne, a pripadnici pokreta za nezavisnost ističu kako je rat jedino rešenje.

11:06

23.7.2024.

1 d

Svet

Mađarska uzvraća udarac Evropskoj uniji

Mađarska će blokirati fondove Evropske unije za zemlje članice koje su poslale municiju u Ukrajinu dok Kijev ne dozvoli da nafta ruske kompanije Lukoil prođe kroz naftovod na njenoj teritoriji, saopštio je u utorak mađarski ministar spoljnih poslova.

21:43

23.7.2024.

1 d

Aktuelno

Uhapšen je

Južnokorejsko tužilaštvo saopštilo je da je uhapšen osnivač tehnološkog giganta Kakao.

13:20

23.7.2024.

1 d

Podeli: