Srbija

Petak, 03.04.2020.

09:29

Građevina nije stala - u martu rekordan broj kvadrata

U Beogradu je u martu izdato građevinskih dozvola za 300.000 kvadratnih metara, što je više nego u februaru i januaru.

Izvor: Tanjug

Građevina nije stala - u martu rekordan broj kvadrata
Foto: Depositphotos, nenovbrothers

To je rekao danas zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

"Građevina i u ovim prilikama nije stala i zbog toga smo zadovoljni, jer tako obezbeđujemo budućnost, što je veoma važno", rekao je Vesić.za Prvu televiziju.

Dodao je da, i pored otežanih okolnosti zbog vanrednog stanja, nijedno gradilište u Beogradu, ni javno ni privatno nije stalo.

"Sve dodatne zaštitne mere se poštuju na gradilištima koja rade, a mi se trudimo da ne stane građevina, jer kad epidemija prođe, moramo od nečega da živimo, a uz građevinu koja nije stala biće nam lakše da se oporavimo", rekao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

"Srbija je suštinski postala članica EU"

Srbija je, potpisivanjem Memoranduma o strateškom partnerstvu sa EU o održivim sirovinama, lancima proizvodnje baterija i električnim vozilima - suštinski postala članica EU, poručio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

13:03

21.7.2024.

9 h

Region

Ovo je prosečna plata u Hrvatskoj

Prosečna majska neto plata u Hrvatskoj iznosila je 1.324 evra, što je nominalno više za 0,1 odsto, a realno isto kao u aprilu, objavio je Državni zavod za statistiku (DZS).

8:12

20.7.2024.

1 d

Podeli: