Srbija

Subota, 25.03.2017.

11:10

“Još jedna tema s Putinom – Agrokor”

Premijer Srbije Aleksnadar Vučić izjavio je da će sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom u naredna dva dana razgovarati o brojnim temama.

Izvor: B92

“Još jedna tema s Putinom – Agrokor”
Foto: Tanjug, arhiva

“Imamo sad i još jednu temu. I Agrokor je tema, budući da ruska Sberbanka postaje vlasnik 52 odsto Agrokora i razgovaraćemo kako ćemo sada raditi sa njima, jer ta hrvatska kompanija ima brojne firme u Srbiji”, najavio je Vučić na TV Pink.

Kako je naveo, sa Putinom će, što se ekonomskih tema, razgovarati o povećanju robne razmene, nabavci aviona, ali i o mogućoj vojnoj saradnji.

Pre nekoliko dana, Vučić je najavio da postoji i namera da se sa Rusima dogovori zajednička proizvodnja u oblasti auto-industrije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Razdor u EU: Brisel i Pariz na ivici sukoba

Pariz i Brisel će se verovatno sukobiti oko napora da se francuski troškovi dovedu u sklad sa pravilima EU, jer politička previranja u drugoj po veličini ekonomiji Evropske unije prete da odlože napredak u smanjenju "prekomernih" budžetskih deficita.

14:32

17.7.2024.

1 d

Podeli: