Srbija

Sreda, 19.08.2015.

13:07

"Nije ovo socijalizam, niti je Telekom srebro"

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ima i drugih inevstitora zainteresovanih za Telekomn, pored onih koji su se već pojavili.

Izvor: Tanjug

Default images
Foto: Tanjug

Upitan kada će biti objavljeno ko je dao ponudu za Telekom, Vučić je rekao da će se to saznati u skladu sa procedurom, ali i istako da to nisu obavezaujuće ponude i da će se pojaviti još zainteresovanih "igrača" .

"Mi već znamo one nove koji će da dođu", rekao je Vučić.

Vučić je ponovio da Srbija neće prodavati Telekom na silu, već samo ukoliko bude ponuđena dobra cena.

"Ako budemo imali dobru cenu - prodaćemo, ako ne budemo nećemo i nema tu neke velike filozofije", rekao je Vučić novinarima po obilasku migranata kod Beogradske autobuske stanice.

Premijer je dodao i da Srbija više nije u socijalističkom samoupravljanju i da ne može da sluša priče o tome da je Telekom "staro srebro" i to od ljudi koji ne znaju kako funkcioniše zemlja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Možda vas zanima

Region

Zaboravljeni porez se opet vraća

Zaboravljeni porez opet se vraća i to onaj na nekretnine. Iz Vlade Hrvatske ponovno stiže najava o njegovom uvođenju, a sve s ciljem da se smanje cene kuća i stanova koje su otišle u nebo.

10:26

11.7.2024.

1 d

Svet

Pokajali se – ipak neće ruski gas

Austrijsko ministarstvo za energetiku objavilo je u utorak da je osnovalo komisiju koja bi trebalo da analizira ugovor domaće energetske kompanije OMV i ruskog Gasproma o snabdevanju gasom i razmotri mogućnosti njegovog raskida.

8:11

11.7.2024.

1 d

Podeli: