Srbija

Četvrtak, 09.07.2015.

11:46

"Plan B" za Studio B

Grupa Beograđana najavila je osnivanje Zadruge za javno informisanje „Plan B“, s namerom da na licitaciji kupe gradsku Televiziju Studio B.

Izvor: B92

Default images

Kako se navodi u saopštenju, cilj osnivanja zadruge je da se skupi dovoljno novca i kupi televizija koja je u vlasništvu grada Beograda, a čiju je prodaju objavila Agencija za privatizaciju.

Grupa građana je pozvala Beograđane da ulože po 1.000 RSD za osnivački kapital zadrugara.

Studio B je televizija koja ima frekvenciju za grad Beograd. Građani okupljni oko "Plana B" žele da spreče da se privatizacijom izgubi, kako kažu, njegova uloga beogradskog medijskog servisa.

Podsetimo, Agencija za privatizaciju objavila je javni poziv za privatizaciju Studija B, po početnoj ceni od 528.626 evra, na koliko je procenjena vrednost kapitala.

Pre raspisivanja tendera, interesovanja za privatizaciju Studija B iskazale dve firme - "CTC Unit" Beograd i "Gama sistem" iz beogradskog naselja Zuce koja je zainteresovana za kupovinu imovine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: