Čovek s najvećim polnim organom: Spavao sam s mnogim oskarovcima

Džona Falkon, čovek sa najvećim penisom na svetu, tvrdi da je imao seks sa velikim brojem poznatih ličnosti iz Holivuda.

Izvor: B92

Sreda, 13.06.2018.

16:04

Čovek s najvećim polnim organom: Spavao sam s mnogim oskarovcima
Foto: Youtube Printscreen - Aljadeed Fan

Četdesetsedmogodišnji Džona Falkon kaže da ga je obdarenost s 34 cm dužine polnog organa – dovela do seksualnih veza s najvećim zvezdama u Holivudu.

Falkon je glumac, te kaže da su mnogi reditelji filma prestravljeni zbog priča o njegovoj masivnoj muškosti, da bi mu dali ulogu, a u isto vreme te priče su namamile mnoge slavne ličnosti u njegov krevet.

"To je hendikep za moj glumački poziv, jer ljudi neće da mi daju posao", kaže on i dodaje: "To je bez veze, dobijam samo manje uloge. Možda bi u Engleskoj ili Nemačkoj pomoglo mojoj karijeri, ali u Holivudu ne."

Објава коју дели Lauren Henkel (@henkelnyc) дана

U razgovoru za britanski "San", Falkon, koji se izjašnjava kao biseksualac, tvrdi da je spavao sa mnogim poznatim ličnostima, uključujući oskarovce.

Očekivano, on je odbio da otkrije njihov identitet, ali je potvrdio da jedna od najomiljenijih dama Meril Stip nije među njima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

98 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: