Glumica ošamarila ženu jer joj je vređala sina sa Daunovim sindromom

Ruska glumica Evelina Bledans fizički je nasrnula ženu u publici nakon što je na ružan način spomenula njenog sina sa Daunovim sindromom.

Izvor: B92

Nedelja, 23.09.2018.

21:40

Default images

Glumica koja u 49. godini očekuje treće dete, gostovala je u emisiji "Uživo" i govorila o trudnoći u poznijim godinama, a jedna žena u publici joj je rekla kako ugrožava zdravlje svog nerođenog deteta, te da je u tim godinama opasno roditi dijete, piše Indeks.hr.

"Šta ti je bilo? Želiš li roditi još jedno bolesno dete? Hoćeš li imati još jedno dete s Dauonovim sindromom? Nikome nisu potrebna takva deca, ni tebi, ni društvu", rekla je Elena Lebedeva, žena u publici.

Glumica je nakon ove izjave mirno ustala, prošetala se do nje i ošamarila je pred kamerama. "Slomiću te, jadnice. To je moje dete. O meni možeš govoriti šta hoćeš, ali moju decu pusti na miru", rekla joj je glumica.

Evelina Bledans ima troje dece, a trenutno očekuje devojčicu koju je začela vantelesnom oplodnjom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: