Glumica preti: Tužiću zbog "zastrašujućih laži" o seksualnim napadima

Asija Arđento traži od glumice Rouz Mekgoven, koja je samo jedna od žena koja je holivudskog producenta Harvija Vajnstina optužila za seksualno zlostavljanje, da joj se izvini jer širi" zastrašujuće laži" o njoj. U suprotnom, će se suočiti sa zakonskim posledicama, najavljuje italijanska glumica.

Izvor: B92

Četvrtak, 20.09.2018.

11:24

Glumica preti: Tužiću zbog
Foto: Getty

"Sa žaljenjem te obaveštavam da imaš 24 sata da povučeš sve što si o meni rekla i izviniš se za laži koje si o meni širila", uputila je ona Rouz poruku preko Tvitera.

U suprotnom, dodala je italijanska glumica, koja je optužena da za seksualno zlostavljanje maloletne osobe, moraće da se suoči sa zakonskimm posledicama.

Nijedna od ove dve glumice nije odgovorila na pitanje magazina "People" o daljim koracima.

Mekgoven je bila jedna od glavnih saveznika italijanske glumice kako je rastao pokret #MeeToo, koji je pokrenut protiv holivudskog producenta. Arđento je inače među prvima priznala da ju je producent Harvi Vajnstin silovao.

Međutim, Mekgoven se ogradila od italijanske glumice nakon što je u javnost izašla informacija da je Asija platila 380.000 dolara jednom mladiću da ne govori u javnosti o navodnom seksualnom zlostavljanju ovog maloletnika.

Naime, Džimi Benet (22) tvrdi da ga je italijanska glumica seksualno zlostavljala u jednoj hotelskoj sobi u Kaliforniji kada je imao 17 godina.

Glumica je negirala ove optužbe, ali je Mekgoven odlučila da se od nje ogradi.

"Znamo se od pre 10 meseci. Ono što nam je bilo zajedničko je to što smo delile bol koju nam je nakon zlostavljanja ostala od Vajnstina. Srce mi je slomljeno. Nastaviću da se borim za prava žrtava svuda", rekla je Mekgoven kada se pročulo za optužbe ovog mladića na račun italijanske glumice.

Nakon što je Asija Arđento demantovala da je imala seks sa mladim kolegom Džimijem Benetom, u stranim medijima su krajem prošlog meseca osvanule njihove slike iz kreveta.

Portal TMZ je došao i do poruka u kojima Asija Arđento priča prijatelju da je imala seks sa Benetom, a da je tek kasnije saznala da je maloletnik.

Takođe, objavili su jednu od fotografija koju je mladi glumac slikao, a na kojoj su njih dvoje goli u krevetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: