m.b92.net

Ako Anđelina ne pristane na nove uslove, izgubiće starateljstvo

13. jun 2018. | 14:50

Iako su Anđelina Džoli i Bred Pit zahtev za razvod podneli pre dve godine, proces još nije ni blizu kraju. Ovaj put problem nije podela imovine nego starateljstvo nad njihovo šestoro dece.

Deli:
Foto: Getty
Foto: Getty


Privremeno i potpuno starateljstvo je pripalo Anđelini, pa Medoks (16), Paks (14), Zahara (13), Šajlo (12) i blizanci devetogodišnji Vivijen i Knoks žive s njom.

Anđelina ih sve vodi na svoja putovanja, pa će tako ovoga leta svi biti u Britaniji jer ona tamo snima drugi nastavak "Grdane".

Ali, Bred nije zadovoljan zbog toga i ako ona ne uradi mnogo više po pitanju boljeg odnosa sa bivšim, kako piše magazin "Pipl" (People), može da se desi da izgubi starateljstvo.

Sud je, naime, procenio da je Anđelina roditeljstvo postavila kao teren za obračune sa Bredom, a sve je zaoštreno od kada je potvrdio vezu sa profesorkom Neri Oksman.


Foto: Getty
Foto: Getty
Za sada je dobio pravo da ih poseti u Londonu na nekoliko dana u junu i julu. Od 27. juna do 1. jula imaće pravo da provede s njima do deset sati na dan, a u julu od osam do 14 sati na dan.

Iako ga je prvo optužila za maltretiranje njihovog usvojenog sina Medoksa, te optužbe su odbačene i Bred sada želi da provodi više vremena s njima.

Najstariji Medoks navodno će moći da bira s kojim roditeljem će provoditi više vremena, jer ima 16 godina.

Dok Bred viđa decu, s njima mora da bude psiholog, a Anđelina Džoli mora da mu dâ brojeve mobilnih telefona sve dece da bi redovno bili u kontaktu.
Komentari 12
Pošaljite komentar
Deli:
Vrh
Desktop sajt

B92 © 2018