Nagrada potrošača za pravi kvalitet

Proleće nam se bliži, a to je doba koje pokreće, baš kao i neXt voće. Tad smo puni elana, najmanje za posao, ali najviše za nove avanture, zabavu i druženje sa prijateljima.

Izvor: PR ÈLANAK

Petak, 23.03.2018.

12:00

Nagrada potrošača za pravi kvalitet

Važno je da nam dan bude pozitivan, a neXt sokovi već više od dve decenije svojim potrošačima pružaju veliku voćnu dozu energije za aktivnosti koje nam slede tokom dana. Bilo da ste negde u prirodi, poslu ili kod kuće, na neXt uvek možete da računate da će biti tu.

U tradicionalnoj godišnjoj akciji “Moj izbor” potrošači su izabrali neXt za omiljeni proizvod, odnosno brend u kategoriji “Bezalkoholni napici”.

Filozofija konstantnog razvijanja i potrage za novim ukusima je zaslužna za ovu nagradu. Samo u 2017. godini predstavljen je novi neXt smoothie, pametni voćni snek u dva ukusa, zatim neXt Great start, voćni miks interesantnih ukusa, kao i tri nova neXt ukusa inspirisana Srbijom i njenim voćem: malina, kruška i crveno grožđe.
U kategoriji od čak preko 700 brendova i proizvoda neXt sokovi su se još jednom našli među najboljima. neXt sokovi su odavno postali sinonim za kvalitet i inovacije, jedan od najvrednijih domaćih brendova koji su svoj kredibilitet izgradili ne samo u Srbiji već i u zemljama regiona.

Nagrada potrošača Srbije “Moj izbor” za omiljeni proizvod u kategoriji bezalkoholnih napitaka je najbolja potvrda posvećenosti Coca-Cola sistema. neXt sokovi proizvode se u pogonu sa najsavremenijim standardima u čitavom regionu.

Ovaj pogon se može pohvaliti najnaprednijom tehnologijom za proizvodnju sokova koja omugućava vrhunski kvalitet. neXt će nastaviti da raste iz godine u godinu kako bi potrošačima nastavio da bude omiljeni izbor za svaki dan, te time opravda poverenja potrošača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: