m.b92.net

Stalna meta

Radnim danima u 20h Stalna meta

Oni koji vole krimi priče, serija Džonatana Nolana je pravi izbor. Snimana je 2011. a prvi put u Srbiji emitovana 2013. godine. Prema istraživanju televizije CBS, serija “Stalna meta” zabeležila je najviši rejting pilot epizode u poslednjih 15 godina, privukavši čak 13,2 miliona gledalaca, nakon čega je rejting samo počeo da raste.

Radnja se vrti oko bivšeg oficira CIA (Džejms Kavizel) kojeg je unajmio misteriozni milijarder (Majkl Emerson) da spreči nasilne zločine u Njujorku. Milijarder Harold Finč je napravio softver koji može da predvidi terorističke napade, ali ubrzo nailazi na neshvatanje vlasti, pa zato traži pomoć od bivšeg agenta CIA Džom Riz za koga se već godinama veruje da je mrtav. Džon živi u Njujorku pod lažnim identitetom i to na rubu propasti, utapajući tugu u alkoholu. Kada upozna Harolda, njegov život dobija smisao i kreće u potpuno novom smeru…

Kako će se Harold i Džon udružiti i u kakve avanture će se zajedno upustiti, gledajte svakog radnog dana u 20h na O2 televiziji!

Ljubavna ucena

Vrh
Desktop sajt

B92 © 2018