Stigao je tizer za telefon koji će Vivo predstaviti 12. juna

Vivo je poslao pozivnice za događaj na kojem će predstaviti produkcijsku verziju konceptnog smartfona Apex, a objavio je i tizer u vidu GIF-a.

Izvor: klix.ba

Četvrtak, 24.05.2018.

08:20

Stigao je tizer za telefon koji će Vivo predstaviti 12. juna
Foto: Screenshot

Apex poseduje tri impresivne tehnologije: Prednju kameru koja se po potrebi izvlači iz uređaja, ekran od ivice do ivice s najboljom razmerom ekran-kućište na svetu, i senzor za otisak prsta integrisan u donju polovinu ekrana.

Smartfon će biti predstavljen u Šangaju u Kini 12. juna. Trka za prvi smartfon čiju kompletnu prednju stranu čini ekran još traje. Apple "reklamira" iPhone X kao takav, ali njegov zub govori drugačije. Dosad se pojavio Doogee prototip, a u junu stiže Lenovo Z5 čiji ekran čini 95 odsto prednje strane.

Inače, novi smartfon komapnije Vivo imaće 5,99-inčni QHD+ OLED ekran, procesor Snapdragon 845, 4 GB RAM-a, prednju kameru od 8 i zadnje kamere od 8 i 12 megapiksela, kao i bateriju od 3.000 mAh.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: