Samsung prikazao savitljivi Galaxy X / FOTO

Samsung je svojim partnerima omogućio uvid u izgled i osobine budućeg Galaxy X pametnog telefona, koji je, navodno, skoro završen.

Izvor: B92

Ponedeljak, 15.01.2018.

11:56

Default images

O savitljivim telefonima, odnosno o smartfonima sa savitljivim ekranima dosta se pisalo tokom prošle godine. Na jednom takvom modelu radi i Samsung (Galaxy X), koji je prema nekim izvorima svoj model pokazao zainteresovanim partnerima iza zatvorenih vrata, tokom CES 2018 sajma u Las Vegasu.

Izvor navodi da je Samsung skoro potpuno završio rad na hardveru telefona. Prikazani Galaxy X imao je veliki ekran, dijagonale 7,3-inča. Prikazivanje video zapisa na tolikom ekranu bi trebalo bi da omogući bolje korisničko iskustvo u odnosu na postojeća rešenja.

Navodi se i da je Samsung na CES doneo dva različita modela: jedan kod koga se ekran savija prema unutra te drugi kod koga se ekran savija sa bočne strane, prenosi Bug.

Pretpostavlja se da će se Samsung, u konačnom, odlučiti samo za jedan model, i to onaj kod koga se ekran savija prema unutra.

Što se početka proizvodnje tiče, izvor navodi da ona neće početi pre novembra 2018. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: