Veleobrt u Rimu – Sergej ostaje u Laciju za duplo veću platu

Nova epizoda sage zvane "Sergej Milinković-Savić" dogodila se u subotu, kada su izašle nove informacije o budućnosti srpskog fudbalera.

Izvor: B92

Nedelja, 22.07.2018.

10:49

Veleobrt u Rimu – Sergej ostaje u Laciju za duplo veću platu
Photo by Marco Rosi/Getty Images

Milinković-Savić, koji je na meti gotovo svih evropskih velikana i za kojeg se mislilo da će izvesno promeniti sredinu tokom ovog leta, mogao bi da ostane u Rimu.

Sergej bi, prema informacijama koje stižu sa ‘Čizme’, mogao i narednu sezonu provesti u Laciju, ali uz duplo veća primanja i usmeni dogovor da po završetku sezone i za manje od 150 miliona evra koliko sada traži predsednik kluba Klaudio Lotito može da napusti klub iz Rima.

Lacio je spreman da Sergeju ponudi novi ugovor, iako sadašnji važi do 2022. godine. Srbin bi umesto dosadanjih milion i po, zarađivao tri miliona po sezoni.

Čelnici Lacija su navodno spremni da obećaju Milinković-Saviću da će ga narednog leta pustiti za odgovarajuću sumu, ali to ne bi stajalo u ugovoru.

Ovog leta su za srpskog reprezentativca bili su zaniteresovali Real Madrid, Barselona, Mančester junajted, Pari Sen Žermen i Juventus.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

250 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: