"Hvala Minesoti, tu mi se rodio sin – sad idem kod brata Bogdana"

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica rekao je "hvala" Sakramento Kingsima što su ga zadržali u NBA i spojili sa Bogdanom Bogdanovićem.

Izvor: B92

Subota, 21.07.2018.

20:40

Getty images

Njih dvojica su zajedno igrala u ekipi Fenerbahčea, a Nemanja je posle sezone u kojoj je bio MVP Evrolige otišao korak dalje, u NBA.

Nakon tri sezone, rastao se sa Minesota Timbervulvsima i bio na korak od povratka u Evropu. Taman što se počelo sa spekulacijama gde bi mogao igrač njegovog kalibra, kao opcija su se pojavili Sakramento Kingsi i doveli ga.

"Novo poglavlje počinje danas. Želim da zahvalim Sakramento Kingsima što su mi pružili priliku i verovali u mene za svoj cilj i što su me ubedili da donosim dobru odluku za sebe i svoju porodicu, što ostajem u NBA. Jedva čekam da treniram i da opet zaigram sa svojim bratom Bogdanom Bogdanovićem", napisao je Bjelica na društvenim mrežama.

Minesota je uspela preko Denver Nagetsa da uđe u plej-of posle skoro deceniju i po i doba Kevina Garneta, ali je posle ispadanja od Hjustona u prvoj rundi 4-1, bilo pitanje šta će "Vukovi" menjati. Bjelica nije produžio saradnju sa njima, nije otišao ni u Filadelfiju koja je bila zainteresovana i na kraju se samo zahvalio Timbervulvsima.

"Svim navijačima Minesote. Hteo sam da iskoristim trenutak i zahvalim se i vama za podršku u prethodne tri sezone, za svu ljudbav prema meni i mojoj porodici i što ste bili mesto gde mi se rodio sin. Uvek ću odavde imati lepe uspomene", napisao je Bjelica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: