Meleg: Lepo je pobediti na debiju,ali odmah zaboravljamo ovaj meč

Dejan Meleg, letošnje pojačanje Crvene zvezde, bio je zadovoljan debijem za novi klub koji je krenuo ka Ligi šampiona.

Izvor: B92

Utorak, 17.07.2018.

23:00

Meleg: Lepo je pobediti na debiju,ali odmah zaboravljamo ovaj meč
Starsportphoto

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su letonski Spartaks 2:0 (0:0) i plasirali se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Sigurno da prija da se pobedi na debiju. Hvala navijačima na podršci, mnogo nam je značila, iako nismo ostvarili pozitivan rezultat u Letoniji. Uspeli smo da dobijemo 2:0 i odmah se okrećemo sledećoj utakmici, a to je Suduva. Ovu treba odmah da zaboravimo", rekao je Meleg.

On je odigrao poslednjih 20 minuta i uspeo da zabeleži asistenciju za Krstičića.

"I pre utakmice je postojala pozitivna trema. Nisam imao neki pritisak što se tiče navijača. Igram fudbal kao što sam ga igrao do sada, a navijači to samo učine lepšim".

Nekadašnji član Vojvodine prokomentarisao je duel u kojem je srpskom šampionu bilo potrebno vremena da slomi otpor rivala.

"Uvek je teško protiv ekipa koje se brane, iako ova nije na visokom nivou. Na kraju smo uspeli da slomimo otpor i mislim da smo zasluženo prošli".

U sledećem kolu će Zvezda igrati protiv Suduve koja je iznenadila APOEL.

"Jeste iznenađenje, ali samim tim što su prošli APOEL, pokazuje da se radi o ozbiljnoj ekipi. Sledeća utakmica je Dinamo Vranje, moramo za to da se spremimo, a ne da razmišljamo unapred", zaključio je Meleg.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: