Teodosić iskoristio opciju da ostane u Klipersima, ali...

Miloš Teodosić, košarkaš Los Anđeles Klipersa, odlučio je da i naredne godine nosi dres ove franšize, prenosi novinar "Yahoo" Šems Čaranija.

Izvor: PT

Nedelja, 24.06.2018.

18:25

Teodosić iskoristio opciju da ostane u Klipersima, ali...
Foto: Getty Images

Srpski košarkaš imao je takozvani "player option" za sledeću takmičarsku sezonu, odnosno mogao je da bira da li će izaći iz ugovora, ili će ostati.

Kapiten reprezentacije Srbije odlučio je da ostane, međutim kada je potpisivao ugovor prošlog leta, dve strane su se dogovorile o klauzili koja glasi da ako Miloš odluči da sezone 2018/2019 prima 6,3 miliona, Klipersi onda imaju pravo da ga otpuste uz naknadu od dva miliona evra.

Kako je još ranije javljeno, ekipa iz "grada anđela" verovatno će otpustiti Miloša i platiti mu dva miliona.

Spominje se mogući povratak našeg košarkaša u Evropu, međutim sigurno da je plan Teodosića da ostane u NBA ligi.

Teodosić je prošle sezone odigrao 45 mečeva i prosečno je beležio 9,5 poena i 4,6 asistencija. Zbog povrede naš plejmejker propustio je 37 mečeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: