Ako Aston Vila uđe u PL, Teri ne želi da igra protiv Čelsija

Kapiten Aston Vile Džon Teri najverovatnije će ostati u klubu i naredne sezone ukoliko izbori plasman u Premijer ligu.

Izvor: B92

Četvrtak, 24.05.2018.

14:09

Ako Aston Vila uđe u PL, Teri ne želi da igra protiv Čelsija
Foto: Getty images

Međutim, Teri insistira da u novi ugovor ubaci klauzulu prema kojoj ne bi mogao da igra protiv Čelsija, prenosi englesi "San".

Teri je prošlog leta napustio Čelsi posle 17 godina i prešao u Vilu i dao veliki doprinos ka finalu plej-ofa za plasman u Premijer ligu, koji se igra u subotu protiv Fulama.

Ukoliko uspe da na Vembliju savlada ekipu srpskog dvojca Slaviša Jokanović-Aleksandar Mitrović, Teri će se posle godinu dana igranja u Čempionšipu vratiti u najjacu ligu na svetu, ali sa namerom da ne igra protiv kluba u kojem je osvojio po pet Premijer liga i FA kupova, tri Liga Kupa, dva Komjuniti šilda i po jednu Ligu šampiona i Ligu Evrope.

Veteran koji je 78 puta reprezentativac Engleske ostaće upamćen i po promašaju u penal seriji protiv Mančester Junajteda u finalu Lige šampiona 2008. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: