Pejčinović: Znam da me Krstajić neće zvati na Svetsko prvenstvo

Nemanja Pejčinović, štoper moskovske Lokomotive, kaže da je uveren da ga Mladen Krstajić neće uvrstiti među putnike na Svetsko prvenstvo.

Izvor:

Sreda, 16.05.2018.

18:35

Pejčinović: Znam da me Krstajić neće zvati na Svetsko prvenstvo
EPA/SEBASTIEN NOGIER

"Verovatno neću ostati u Lokomotivi pošto mi ovog leta ističe ugovor, iako još ništa nije isključeno, ali jedno sigurno znam – neću biti deo reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu", rekao je Pejčinović za ruski portal 'Izvestia'.

Lokomotiva je u nedavno okončanoj Premijer ligi Rusije osvojila šampionsku titulu posle 14 godina, a tridesetogodišnji srpski defanzivac upisao je 31 nastup u svim takmičenjima.

"Kako znam? Nisu me zvali", istakao je Pejčinović, a potom još jednom kratko potvrdio isto na pitanje da li je baš toliko siguran, "Da".

Lokomotiva je u 30 kola nacionalnog šampionata primila samo 21 pogodak, ujedno i najmanje u ligi.

Mundijal u Rusiji na programu je od 14. juna do 15. jula, a 'Orlovi' će biti u grupi zajedno sa Kostarikom, Švajcarskom i Brazilom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: