Neverovatnih 50p Roketsa, Mičel gurnuo Tandere ka ambisu!

Košarkaši Hjustona pobedili su Minesotu rezultatom 119:100 i poveli u seriji sa 3:1.

Izvor: B92

Utorak, 24.04.2018.

08:45

Neverovatnih 50p Roketsa, Mičel gurnuo Tandere ka ambisu!
(Photo by Hannah Foslien/Getty Images)

Ključni momenat dogodio se u trećoj četvrtini kada su Rokitsi postigli neverovatnih 50 poena.

Ekipu iz Teksasa predvodio je Džejms Harden sa 36 poena, dok je Kris Pol zabeležio 25 koševa, po šest skokova i asistencija i pet ukradenih lopti.

Kod Minesote Karl-Entoni Tauns je bio najzapaženiji sa 22 poena i 15 skokova, Džimi Batler je dodao 19 poena i devet uhvaćenih lopti, a Derik Rouz je dodao 17 koševa.

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica je za 16 minuta na parketu postigao sedam poena, uz tri skoka i po jednu asistenciju i ukradenu loptu. Juta je povela protiv Oklahome sa 3:1 pošto je u četvrtom meču finala plej-ofa savladala Tandere sa 113:96.

Oklahoma je bolje započela meč i sredinom druge deonice imali osam poena prednosti. Juta je do odmora istopila prednost, da bi u nastavku mnogo bolje zaigrala i stekla dvocifrenu prednost koja je na kraju iznosila +17.

Donovan Mičel predvodio je Džezere sa 33 poena, dok je Džo Ingls ubacio 20, a Rudi Gober je meč završio sa dabl-dablom - 16 poena i deset skokova.
Kod Oklahome najefikasniji je bio Pol Džordž sa 35 poena, Rasel Vestbruk je postigao 23 poena uz 14 skokova.

Peti meč se igra u četvrtak u Oklahomi.

Meč su obeležili i nekoliko grubih duela, a tri minuta pre kraja došlo je i do fizičkog obračuna. Krauder je laktom udario Adamsa, da bi se potom umešali i Vestbruk i Entoni pa je došlo do komešanja igrača, koje je kulminiralo novim okršajem - Vstbruk je udario Kraudera, a sudije su odlučile da isključe Kraudera, a Vestbruku je sviran samo običan faul.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: