Jokanović preporodio Mitrovića – majstorski gol za veliku pobedu

Ekipa Fulama pobedila je Vulverhempton sa 2:0 u 34. kolu Čempionšipa.

Izvor: PT

Subota, 24.02.2018.

20:10

Jokanović preporodio Mitrovića – majstorski gol za veliku pobedu
Photo by Harry Trump/Getty Images

Izabranici Slaviše Jokanovića do velike pobede nad provoplasiranom ekipom takmičenja došli su zahvaljujući golovima Rajana Sesenjona i Aleksandra Mitrovića.

Pod palicom srpskog trenera Mitrović je počeo da pruža odlične partije, pa tako ne čudi dva gola na prethodna dva meča Fulama.

Domaći igrači došli su do prednosti u 38. minutu kada je Rajan Sesenjon pogodio za vođstvo tima sa "Krejven Kotidža". S tim rezultatom otišlo se na petnaestominutnu pauzu.

U nastavku meča Fulam je držao odličan nivo igre što je rezultovalo novim golom u mrežu Vulvsa. Johansen je dodao loptu ka Mitroviću koji je postigao fantastičan gol.

Srpski fudbaler se odlično zagradio, potom okrenuo čuvara i sa nekih 20 metara poslao loptu u donji desni ugao za eksploziju na tribinama.

Fulam je do kraja meča zadržao dva gola prednosti čime su došli do 16. trijumfa u Čempionšipu. Nalaze se na petoj poziciji sa 59 bodova, dok je Vulverhempton prvi sa 73.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

98 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: