Melo: Da li mi nedostaje Njujork? Naravno!

Tanderi iz Oklahome će po prvi put od dolaska Karmela Entonija gostovati u Njujorku, a "Melo" kaže da je MSG za njega i dalje kao kuća.

Izvor: MLJ

Subota, 16.12.2017.

15:59

Melo: Da li mi nedostaje Njujork? Naravno!
Getty Images

Krilni igrač je pre Oklahome igrao sedam godina za Njujork Nikse sa kojima nije uspevao da ostvari značajnije rezultate.

"Dok sam ulazio ovde, vratile su mi se emocije jer sa ove tačke gledišta, ovo je 'kuća'. Vratiti se ovde u drugom dresu, istrčavati iz drugog tunela, videti ljude sa kojima sam se zbližio, porodicu koju ne mogu da viđam tako često jer sam u Oklahomi - sina, suprugu. Videti ih sve ovde je vrlo važno. Zato mislim da će biti zanimljiva utakmica i veče. Emotivan sam i uzbuđen što se vraćam na taj teren", rekao je Entoni za ESPN.

Uz Pola Džordža i Rasela Vestbruka formirao je "veliku trojku" u Oklahomi, ali su Tanderi do pre nekoliko večeri bili na devetom mestu zapadne konferencije. Sada su sedmi sa skorom 14-14.

"Nije da sam bio ovde godinu ili dve. Proveo sam tu dosta vremena, skoro sedam godina. Bilo je dobrih perioda, bilo je i loših, ali bez obzira na to sve, uvek sam bio profesionalac i radio sam svoj posao voleli me ljudi ili ne i nadam se da će to prepoznati. Kako da mi ne nedostaje Njujork? Postao sam učauren i povezan ne samo sa Niksima nego sa gradom u celini. Tu su moji koreni, ljudi, postao sam jedan od njih, prihvatio sam grad, kulturu i sve što se tiče grada, tako da mi definitivno nedostaje", rekao je Entoni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: