Jokić: Kao da nisam pauzirao dve nedelje

Srpski centar Nikola Jokić rekao je po povratku na teren posle povrede zgloba da ima utisak kao da nije ni pauzirao.

Izvor: MLJ

Subota, 16.12.2017.

12:29

Jokić: Kao da nisam pauzirao dve nedelje
Getty Images

Jokić se vratio na teren u noći između petka i subote i njegovi Denver Nagetsi su pobedili Nju Orleans Pelikanse 117:111 posle produžetka, a on je imao dabl-dabl sa 13 poena i 11 skokova

Uz to je imao i četiri asistencije. Na pitanje da li je imao problema pri povratku na teren, Jokić kaže da nije.

"Nisam, Karlos i ja smo uradili odličan posao, nisam uopšte osetio da nisam igrao ili trenirao dve nedelje", kaže Jokić kome je trener Majkl Maloun rekao da će mu za početak ograničiti minutažu.

"Rekao mi je da će me držati ispod 20 minuta ili oko 20 minuta. Koliko god da igram, trudiću se da igram najbolje što mogu", dodaje Jokić.

Pri povratku na parket je osetio bol u zglobu, prisetio se povrede, ali je to brzo prošlo, a Nagetsi su pobedili nakon neugodne serije gostovanja na kojima nisu briljirali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: